Trias fitxa Jordi Joly com a gerent d'Economia a l'Ajuntament de Barcelona


Temes relacionats

Joly deixa la política per anar a l'empresa privada ( 1/jun/11)


  • Comparteix:

Jordi Joly, en una imatge d'arxiu.

Jordi Joly, en una imatge d'arxiu.

L'extinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ocuparà un dels principals càrrecs directius de l'estructura de govern de Xavier Trias a l'Ajuntament de Barcelona. Joly ha estat nomenat gerent de l'àrea d'Economia, Empresa i Ocupació, sota les ordres de la tinenta d'alcalde Sònia Recasens. El santcugatenc ha abandonat el seu càrrec a la consultora nord-americana Palladium per dedicar-se plenament a 'convertir Barcelona en el motor de la recuperació econòmica del país', segons ha declarat a Cugat.cat.

Després d'abandonar la tinença d'alcaldia a l'Ajuntament de Sant Cugat, Joly va anunciar que es retirava de la política per dedicar-se a l'empresa privada. Poc després, va trascendir el seu fitxatge per la consultoria nord-americana Palladium com a director de la delegació d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Ara, Joly s'ha replantejat la decisió i ha acceptat l'oferta de Xavier Trias, en sintonia amb el seu 'compromís amb el país i les institucions', com ha explicat a Cugat.cat.

Joly ha acceptat el càrrec de gerent de l'àrea d'Economia, Empresa i Ocupació, una de les cinc grans gerències del primer nivell de l'estructura tècnica del govern de Trias. Joly ha explicat a Cugat.cat que els seus objectius són desplegar una bona gestió dels recursos municipals i, en paral·lel, fomentar la recuperació econòmica de la ciutat com a motor de l'aixecament del país. Per a Joly, cal arraconar el discurs centrat en les retallades.

Jordi Joly

No pot ser que vivim sota el paraigües de les grans retallades per a tothom. Cal prioritzar el que és important.


Joly afirma que, tot i la difícil situació que travessa el país, Barcelona ha de convertir-se en la benzina necessària per reactivar l'economia catalana. Per aconseguir-ho, manté el santcugatenc, calen missatges positius i dosis d'optimisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.