Els empresaris de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Castellbisbal aposten pel túnel d'Horta


  • Comparteix:

Terrenys per on hauria de passar el túnel d'Horta

Terrenys per on hauria de passar el túnel d'Horta

Les associacions d'empresaris de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Castellbisbal consideren prioritari el túnel d'Horta tant viari com ferroviari. Les entitats empresarials creuen que aquesta infraestructura és bàsica per al desenvolupament empresarial, econòmic i social del territori i és per això que donaran 'ple suport' a qualsevol decisió en aquest sentit.

Les quatre entitats d'empresaris de la zona d'influència de Sant Cugat han reclamat, a més, la construcció de l'eix mediterrani, defensat per FERRMED, Catalunya, el País Valencià i Múrcia. En aquest sentit, demanen al govern espanyol que presenti un document oficial a la Unió Europea amb el seu compromís a fer les inversions necessàries perquè el traçat ferroviari estigui operatiu abans del 2030.

Les associacions d'empresaris de la nostra ciutat, Rubí, Cerdanyola i Castellbisbal posen de relleu, en un comunicat, l'aportació del 12% del PIB de Catalunya que fan el milió d'habitants del Vallès Occidental i consideren que això fa necessari recuperar la reivindicació d'una estació del TGV al Vallès, que permeti reforçar l''estratègia del territori'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.