Arriba la botiga Cookiteca a Sant Cugat


  • Comparteix:

A la botiga Cookiteca es poden comprar estris de cuina que només es troben a altres països

A la botiga Cookiteca es poden comprar estris de cuina que només es troben a altres països

L'empresa Cookiteca ha obert una nova botiga a Sant Cugat. Situada davant el mercat Pere San, ofereix tallers i classes de cuina, així com una acurada selecció de productes importats d'arreu del món. La botiga de la nostra ciutat és la tercera que obre el grup, després de la bona experiència de les botigues del barri barceloní de Sarrià i la de Via Laietana.

La Cookiteca no és només una botiga de menjar. A banda de vendre aliments i estris importats dels Estats Units, Bèlgica o Holanda, entre d'altres, la botiga ofereix classes i tallers de cuina. Un cop acabat el taller, els clients poden menjar el plat preparat a la mateixa botiga o bé endur-se'l a casa.

Entre les múltiples activitats que ofereixen, destaquen els cursos que ensenyen aspectes bàsics de cuina com salses, pastissos i magdalenes, i tallers de sushi, cates de gintonics, cursos en anglès per a estrangers o activitats per a nens petits. També ofereixen la possibilitat de fer comiats de solters, o sopars de grup.

L'encarregada de la botiga, Rosa Berengueras, ha explicat els motius pels quals la Cookiteca s'ha instal·lat a Sant Cugat.

Rosa Berengueras

Feia molt temps que teníem ganes de venir a Sant Cugat.



La Cookiteca de Sant Cugat és la tercera botiga de la cadena, que ja compta amb dos altres establiments a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.