S'adjudica la redacció del futur Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials (POEC)


  • Comparteix:

El pla ha d'analitzar els dèficits i necessitats del comerç local.

El pla ha d'analitzar els dèficits i necessitats del comerç local.

L'Ajuntament ja ha adjudicat l'elaboració del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que permetrà analitzar els dèficits i les oportunitats que té el comerç local. L'objectiu del POEC és facilitar el desenvolupament del comerç urbà d'acord amb el creixement de la ciutat.

Amb aquesta adjudicació, l'ajuntament ha començat a posar fil a l'agulla a la moció que es va aprovar al juliol de l'any passat per dotar la ciutat amb un estudi sobre el comerç local, i una planificació sobre el seu futur desenvolupament. El regidor de comerç, Josep Romero, ha exposat els objectius principals del POEC:

Josep Romero

El POEC ha de permetre consolidar el centre comercial de Sant Cugat i que l'oferta del comerç de proximitat sigui completa


Segons Romero, l'elaboració del POEC s'ha retardat pel canvi de govern i perquè es va revisar la correcció del concurs per adjudicar aquest projecte. Des del PSC s'ha apuntat que el POEC ha d'analitzar la vianantització, el pla de pàrquings i la situació actual dels Mercats Municipals, entre altres qüestions.

Per la seva part, la presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha mostrat l'interès que Valldoreix també prengui part en l'elaboració del POEC, i ha lmentat que fins ara n'hagin quedat al marge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.