Sant Cugat veu néixer Bananity, una nova xarxa social que apadrina Andreu Buenafuente


  • Comparteix:

Andreu Buenafuente ha inaugurat oficialment Bananity pelant un plàtan

Andreu Buenafuente ha inaugurat oficialment Bananity pelant un plàtan

Sant Cugat ha vist néixer aquest dimecres una nova xarxa social, Bananity, que té l'objectiu de ser un punt de trobada a Internet de gent que estima i odia les mateixes coses, amb l'opció de mantenir l'anonimat de l'usuari. Els creadors del projecte són l'emprenedor i creador d'EyeOS, Pau García-Milà, i l'empresari cofundador de COIN+D, Sergio Galiano, que han presentat la xarxa social amb el 'showman' Andreu Buenafuente, padrí de la iniciativa. Bananity va sorgir ara fa un any i ja compta amb una aplicació per a iPhone. La seva seu s'ubica a partir d'ara a la ciutat.

L'emprenedor i cocreador de Bananity, Pau García-Milà, ha explicat a Cugat.cat quin serà el funcionament d'aquesta nova xarxa social.

Pau García-Milà

A partir d'expressar els sentiments envers qualsevol cosa del món, Bananity ens recomana coses.


Segons García-Milà, la crisi econòmica fa imprescindible que neixin nous projectes tecnològics. Malgrat reconèixer que a l'Estat espanyol és més difícil que a d'altres països trobar inversors i fer créixer una iniciativa com aquesta, l'empresari ha fet una crida a 'oblidar que no estem als Estats Units' per animar als joves emprenedors a desenvolupar les seves idees.

També l'humorista Andreu Buenafuente, que ha actuat com a padrí de Bananity durant la presentació i la fase de proves, ha destacat la importància que en moments difícils neixin projectes nous.

Andreu Buenafuente

Ens hauria d'emocionar que aquí a Sant Cugat neixi una nova xarxa social.



A partir d'aquest dimecres Bananity ja accepta nous registres d'usuaris, i els seus creadors confien que la xarxa social pugui superar de llarg el mig milió d'usuaris al cap d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.