Banc Sabadell adquireix la CAM


  • Comparteix:

La seu de Banc Sabadell està a Sant Cugat

La seu de Banc Sabadell està a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha estat l'adjudicatari de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), després del procés de subhasta competitiva organitzada pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB). D'aquesta manera, Banc Sabadell complementa la franquícia de manera significativa a Alacant, Múrcia, València i Balears. L'operació es fa després del sanejament de la CAM, cosa que permetrà mantenir la qualitat del balanç de Banc Sabadell.

Segons ha afirmat el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, per a la CAM 'és el final d'un període d'incertesa i inestabilitat i el principi d'una nova etapa sustentada en la confiança de tenir un balanç sanejat'. A més, ha destacat que, a partir d'ara, formarà part d'un dels grups bancaris de referència en el mercat domèstic i que té la mirada posada en el futur.

Oliu ha destacat, també, que aquesta operació és d'una complexitat similar a l'adquisició de Banco Atlántico. No obstant això, ha assegurat que actualment l'equip directiu del Sabadell està més preparat per emprendre la integració i posada en valor de la nova franquícia. Tal com ha confirmat Oliu, aquesta operació 'tornarà la tranquil·litat als clients de la CAM i també als seus empleats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.