L'atur baixa a Sant Cugat per primera vegada al 2012


  • Comparteix:

El nombre d'aturats ha disminuït per primera vegada a Sant Cugat en el què portem d'any. Ara hi ha 4.180 persones sense feina al municipi, 108 menys que al febrer. Un fet que representa una caiguda del 2,52%. Al conjunt de Catalunya el nombre d'aturats ha reculat prop d'un 0,6%. Actualment a tot el país hi ha prop de 640.000 aturats registrats a les oficines de serveis públics de Treball.

Per primera vegada la xifra de l'atur baixa en el què portem d'any a la ciutat. Si al febrer hi havia 4.288 persones sense feina ara la xifra de persones desocupades és de 4.180. Un fet que significa que hi ha 180 persones que en el darrer mes han trobat feina. En relació amb les dades de l'any passat hi ha 156 persones més que estan buscant feina.

A nivell comarcal, al Vallès Occidental la xifra d'aturats registrats al març és de 82.690 persones, 182 menys que fa un mes. Una xifra que representa un descens del 0,22%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.