La Cecot lamenta la demanda de rescat per a Catalunya


Temes relacionats

Cecot confia que el pla de pagaments a proveïdors d'ajuntaments salvi part del teixit empresarial (24/feb/12)

Cecot lamenta el caràcter 'limitat' de la reforma laboral (10/feb/12)


  • Comparteix:

Antoni Abad, president de la Cecot. / Font: economidades.com

Antoni Abad, president de la Cecot. / Font: economidades.com

El president de la patronal vallesana Cecot, Antoni Abad, ha lamentat l'adhesió de Catalunya al Fons de Liquiditat Autonòmic. Segons Abad, és 'incoherent' que Catalunya hagi de demanar un rescat després de l'aportació de més de 16.000 milions a l'Estat espanyol. Davant aquesta problemàtica, la patronal defensa un compromís conjunt del teixit polític, social i empresarial davant la consecució d'un pacte fiscal.

La Cecot ja es va posicionar el juliol passat a favor del govern de la Generalitat en el desenvolupament d'un pacte fiscal per a Catalunya. L'anunci de l'executiu d'afegir-se al Fons de Liquiditat Autonòmic ha fet més contundents les raons de defensa d'aquest compromís. En aquest sentit, el president de la Cecot, Antoni Abad, ha lamentat la situació de desequilibri que viu Catalunya, obligada a demanar més de 5.000 milions d'euros a l'estat mentre la seva aportació al govern espanyol ha superat els 16.000 milions d'euros.

En la mateixa línia, la Cecot defensa un full de ruta unànime entre polítics i la resta d'interlocutors socials per evitar la prevalença dels interessos partidistes davant dels interessos de país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.