Tres empreses santcugatenques, reconegudes per Cecot


Temes relacionats

Mas demana respectar els resultats de les eleccions del 25-N (27/oct/12)

El 53% dels associats de Cecot, a favor de la independència (11/oct/12)

Cecot i la Diputació acorden cedir empreses en fallida a nous emprenedors (21/set/12)

De Guindos replica a la Cecot que els pressupostos no són una 'venjança' amb Catalunya (11/abr/12)


  • Comparteix:

La Cecot ha premiat per triplicat empreses santcugatenques aquest divendres en el marc de la Nit de l'Empresari. El premi de reconeixement Cecot 2012 ha recaigut en el president de l'empresa santcugatenca Catalana Occident, Josep Maria Serra Farré, per la seva trajectòria professional. Les empreses santcugatenques Kantar Worldpanel i Velmus IDI també han estat premiades a l'esdeveniment celebrat al Recinte Firal de Terrassa que ha dut el lema 'Cooperar per créixer'.

La Nit de l'Empresari organitzada per la patronal Cecot ha atorgat, amb el premi Reconeixement Cecot 2012, el president del Grup Catalana Occident, Josep Maria Serra Farré. El grup empresarial té seu a la nostra ciutat. Serra Farré ha estat guardonat per la seva trajectòria professional i la seva contribució a una política de creixement constant i de gran implantació de la seva empresa a àmbit estatal i internacional. Serra Farré s'ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement que considera un treball d'equip perquè diu que no hi ha personalismes al grup Catalana Occident.

Josep Maria Serra Farré

Penso que aquest premi no és per a mi sinó per l'equip. Nosaltres no creiem en personalismes ni del president ni de ningú.


La Nit de l'Empresari d'enguany, amb el lema 'Cooperar per créixer', també ha premiat dues empreses santcugatenques. D'una banda, Kantar Worldpanel ha rebut el guardó en la categoria de formació i gestió del talent pel seu protocol de formació, a més del fet de disposar d'eines específiques per estimular i retenir el talent amb uns plans de carrera. Kantar Worldpanel es dedica al coneixement del consumidor mitjançant panells de consum. La seva directora de Recursos Humans, Imma Bardés, s'ha mostrat molt satisfeta per aquest guardó i assegura que distingeix la feina que hi ha al darrere.

Imma Bardés

Estem molt orgullosos, és molt important per nosaltres. La inversió que ha fet Kantar Worldpanel en creure que les persones són importants i poder invertir en elles.


Cecot també ha reconegut l'empresa santcugatenca Velmus IDI en la categoria al Valor Social que atorga Unnim Caixa i BBVA. Velmus és una empresa amb seu a Sant Cugat que ha creat el vehicle elèctric eMotria fàcil de conduir i sense pedals. El gerent de l'empresa, Florencio Cuervo, ha valorat de manera positiva aquest premi.

Florencio Cuervo

Aquest reconeixement és un 'espaldarazo' per a un projecte com aquest que és de llarga durada i amb molt d'esforç.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat molt satisfeta que enguany hi hagi tants premiats santcugatencs i que any rere any Cecot premiï empreses de la ciutat.

Mercè Conesa

Hem d'estar molt satisfets perquè cada any tenim empreses santcugatenques premiades per Cecot. És des de la creació d'empreses que podrem recuperar la situació econòmica.


La patronal vallesana ha premiat enguany altres empreses i entitats com la cooperativa Abacus, l'Institut Català de Finances i l'Associació Multisectorial d'Empreses, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.