Softonic, amb seu a la ciutat, tancarà un altre any de creixement aliè a la crisi


Temes relacionats

La nord-americana Digital River entra en el capital de Softonic ( 7/gen/10)

El portal de descàrregues Softonic.com esdevé la web espanyola més visitada del món ( 7/ago/08)


  • Comparteix:

El fundador i president de l'empresa Softonic, Tomás Diago / Font: Eldiario.es

El fundador i president de l'empresa Softonic, Tomás Diago / Font: Eldiario.es

La plataforma de descàrregues gratuïtes Softonic que pertany al grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, preveu tancar l'any del seu 15è aniversari amb un creixement superior al 10%. L'empresa, que ja va facturar 45,6 milions d'euros el 2011 i 32 el 2010, preveu entrar a Suècia, Turquia i Corea del sud a curt termini.

El portal de descàrregues de software Softonic tancarà un altre any de creixement, aliè a la crisi. El fundador i president de la companyia, Tomás Diago, ha anunciat aquest dimarts que la voluntat de Softonic és arribar a tots els idiomes, encara que de moment descarta oferir el català, ja que abans incorporarà 'idiomes més majoritaris en nombre de parlants'.

Els 10 idiomes que té disponibles actualment són l'espanyol, l'anglès, l'alemany, el francès, l'italià, el portuguès, l'holandès, el polonès, el japonès i el xinès. La seva audiència supera els 130 milions d'usuaris al mes i registra més de quatre milions de descàrregues al dia.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Ves per on, les empreses catalanes que no tenen el català com a quelcom preferent són les que funcionen... si es que no es pot ser tant ruc! Enhorabona a aquests catalans treballadors, assenyats i amb tant de talent!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 7/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.