La diputada Berta Rodríguex excusa el retard de la línia C-5 de Renfe dient que 'no es pot tenir d'un dia per l'altre'


  • Comparteix:

Rodríguez és Vocal de la Comissió d'Infraestructures.

Rodríguez és Vocal de la Comissió d'Infraestructures.

La diputada i presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha afirmat que la posada en marxa de la línia de passatgers Mollet-Papiol de Renfe només s'està retardant una mica, tot i que la seva entrada en funcionament està pendent des de fa 4 anys. Berta Rodríguez diu que una infraestructura d'aquestes característiques 'no es pot tenir d'un dia per l'altre'.

Segons la informació que li ha facilitat el secretari general d'Infraestructures, Berta Rodríguez ha dit que els problemes tècnics són, un cop més, la causa de l'endarreriment de la posada en marxa de la línia.

La diputada ha comentat que actualment s'està senyalitzant la via i que és difícil posar data a la finalització dels treballs d'acondicionament. Malgrat tot, la diputada del PP ha restat importància al retard del pas de la línia de passatgers per la ciutat:

Berta Rodríguez

L'arribada de la línia s'està retardant una mica, però tindrem aquesta línia segur


Pel que fa a les crítiques llençades per la resta de partits, Rodríguez ha dit que el funcionament de les infraestructures ferroviàries estatals funcionaven molt pitjor quan els socialistes estaven al govern central:

Berta Rodríguez

Nosaltres no hem trigat 14 anys en portar aquesta infraestructura


D'altra banda, Rodríguez no ha volgut confirmar si formarà part novament de la llista del PP per les eleccions generals. La popular, que en els darrers comicis va ocupar el tercer lloc per la circumscripció de Barcelona, ha anunciat que la presentació de la llista es farà el mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.