La internacionalització empresarial, a debat avui amb Miquel Roca


  • Comparteix:

Miquel Roca Junyent / Font: Upf.edu

Miquel Roca Junyent / Font: Upf.edu

L'exdiputat de CiU Miquel Roca ofereix aquest dimecres a Sant Cugat una xerrada sobre les claus jurídiques que influeixen en l'estratègia de les empreses que es volen internacionalitzar. El també un dels pares de la Constitució explicarà quins són els mecanismes per donar una cobertura legal adequada a les empreses que volen fer aquest pas. La conferència, organitzada per la Cambra de Terrassa, té lloc a les deu del matí a la delegació de l'entitat a la ciutat, situada al carrer de Vallespir.

La Cambra de Terrassa ha programat la sessió per a les empreses que ja estan internacionalitzades i que volen analitzar el seu potencial exportador coneixent les formes d'accedir als diferents mercats. A més, la trobada també es dirigeix a les empreses que tenen vocació internacional i que volen disposar d'informació i eines necessàries que els facilitaran la presa de decisions a l'hora de planificar la seva estratègia internacional, especialment des de la perspectiva jurídica i legal.

L'exportació és actualment un dels actius de l'economia catalana i està creixent més d'un 15% anualment. Davant aquesta tendència, i el fet que l'exportació i la internacionalització són estratègies de negoci cada vegada més adoptades per les pimes, la Cambra ha dissenyat un programa d'especialització avançada en col·laboració amb el despatx de Roca Junyent.

La xerrada tindrà lloc a la delegació local de la cambra, al carrer de Vallespir, número 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.