Catalana Occident tanca el 2012 amb més ingressos pero guanya menys


  • Comparteix:

Seu de Catalana Occident a Sant Cugat / Font: Catalana Occident

Seu de Catalana Occident a Sant Cugat / Font: Catalana Occident

El Grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha guanyat durant el 2012 uns 222 milions d'euros, un 7,8% menys que l'exercici anterior. Tot i això, els ingressos s'han incrementat lleugerament, un 0,5% més fins arribar als 3.236 milions d'euros. El resultat atribuït a la societat dominant ha estat d'uns 200 milions d'euros, un 4,9% menys.

El Grup Catalana Occident ha tancat el 2012 amb un resultat consolidat de 222,8 milions d'euros i un resultat atribuït a la societat dominant de 200,2 milions d'euros, un 4,9% menys que l'exercici anterior. Pel que fa als ingressos de la companyia d'assegurances, s'han situat en 3.236 milions d'euros, fet que representa un increment del 0,5% respecte l'any anterior.

En el negoci tradicional, la facturació ha baixat un 2,7%, fins als 1.612,5 milions d'euros. Una reducció que el grup atribueix a la debilitat econòmica de l'Estat espanyol i a l'elevada competència, especialment en el segment d'automòbils.

En canvi, en el negoci de assegurances de crèdit, els ingressos han augmentat un 3,9% fins els 1.624 milions. La companyia ha assegurat que les dificultats econòmiques, sobretot en el flux de crèdit, han causat un increment dels impagaments i, en conseqüència, de la sinistralitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.