Boehringer Ingelheim consolida la seva expansió en l'exercici 2012


Temes relacionats

Boehringer i SemFYC signen un conveni per fomentar la formació sanitària (14/mar/13)

Boehringer premia joves pels seus projectes de millora del sistema de Salut (12/mar/13)

Cristina Hernández s'endú el guardó dels Premis Periodisme en Medicina (23/nov/12)


  • Comparteix:

Les oficines de l'empresa a Sant Cugat / Font: Boehringer Ingelheim

Les oficines de l'empresa a Sant Cugat / Font: Boehringer Ingelheim

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu al municipi, ha facturat prop de 14.700 milions d'euros en l'exercici 2012, el que representa un 11,5% més que el període anterior. L'empresa es felicita pels resultats i augura mantenir la tendència positiva aquest any, en què preveu el llançament d'un nou medicament per tractar el càncer de pulmó.

La principal aposta de Boehringer Ingelheim en els propers anys és desenvolupar tractaments contra la diabetis i les malalties oncològiques. De fet, la companyia preveu llençar al mercat nous fàrmacs que, asseguren, suposaran un gran avenç terapèutic per a diverses malalties, com el càncer de pulmó, l'asma o l'hepatitis C.

En l'àmbit econòmic, la farmacèutica ha crescut en els mercats que considera més importants, els EUA, al Japó i a Alemanya, d'on ha sortit el 60% de la facturació total del grup. Malgrat això, la situació del mercat a Europa continua sent complicada, especialment en els països del sud, una circumstància que no preveuen que canviï en els propers anys. D'altra banda, l'empresa ha augmentat el nombre de treballadors un 5% respecte el 2011 i compta actualment amb 46.000 assalariats arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.