La 1a Fira del Crèdit reuneix a la ciutat un centenar d'empresaris i emprenedors


  • Comparteix:

La cita ha tingut lloc al restaurant Can Ametller

La cita ha tingut lloc al restaurant Can Ametller

La primera edició de la Fira del Crèdit celebrada a Sant Cugat ha reunit un centenar d'empresaris i emprenedors que han conegut diverses modalitats de finançament per a les seves empreses. Una iniciativa de la companyia santcugatenca Aefol, que ja pensa en noves edicions.

El restaurant Can Ametller ha acollit aquesta cita que té per objectiu oferir coneixements i experiències als empresaris i emprenedors a l'hora de cercar fonts de finançament pels seus projectes. El professor d'IESE Pedro Nueno ha obert la jornada amb la seva ponència sobre la innovació financera. Nueno ha repassat diversos sistemes per captar capital a partir de la seva experiència com a professor i com a generador de projectes.

En una entrevista a Cugat.cat, Nueno ha posat l'accent en el pla de negoci com un element indispensable per aconseguir inversió. De fet, Nueno ha dit que quan hi ha un bon 'business plan' sempre es troba capital.

Pedro Nueno

Segons la meva experiència, quan hi ha un pla ben estudiat, ben clarificat i presentat normalment s'aconsegueix finançament.


L'impulsor de la convocatòria, Josep Lozano, s'ha mostrat satisfet de la resposta aconseguida i, en declaracions a Cugat.cat, ha apuntat la possibilitat de repetir l'any vinent si hi ha el suport necessari. La cita ha combinat les ponències d'experts amb activitats encaminades al foment de relacions entre els participants. Una de les propostes ha estat un bingo empresarial perquè els participants interactuïn i es donin a conèixer.

Josep Lozano

Una empresa necessita aliances. Les nostres activitats van en aquesta línia. Volem oferir coneixements i networking.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha participat a l'acte i n'ha destacat la capacitat d'establir lligams entre empreses i l'intercanvi d'experiències que permet.

Carles Brugarolas

Aquestes iniciatives generen espais de trobada, per compartir experiències i interactuar en l'àmbit financer. És molt important.


El consultor sènior de Roca Junyent Javier Fábregas, el director general d'IDD - Innovación y Desarrollo Directivo, Jaume Tomás, el fundador del projecte Managing (in) Competence, Gabriel Ginebra i la 'social media trainer' Laura Rosillo han estat els altres ponents de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.