Ricoh buscarà joves enginyers a la trobada internacional JOBarcelona


  • Comparteix:

Ricoh té seu a Sant Cugat / Foto: Ricoh

Ricoh té seu a Sant Cugat / Foto: Ricoh

L'empresa tecnològica Ricoh, amb seu a Sant Cugat, buscarà candidats per incorporar a la companyia a la trobada JOBarcelona, que tindrà lloc el 17 i 18 de febrer a Barcelona. Es tracta del primer Congrés Internacional de Treball i Orientació Professional adreçat a estudiants universitaris i llicenciats de fins a 30 anys i hi participaran més de 70 companyies.

Ricoh seleccionarà candidats de diversos perfils, des d'enginyers industrials fins a llicenciats en administració i direcció d'empreses, comerç i màrqueting. Per als seus programes de becaris, també entrevistarà estudiants universitaris de tercer i quart curs. Així, l'empresa participarà al congrés JOBarcelona, que tindrà més de 200 experts en l'àmbit dels Recursos Humans. Prop de 60 conferències orientaran els visitants en la seva trajectòria laboral i els oferiran diverses oportunitats de feina. Per assistir al congrés, els joves s'han d'inscriure a través de la plataforma web Jobjust4u.com fins al 7 de febrer.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.