El PSC presenta la candidatura per a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor ha anunciat la llista electoral socialista

Ferran Villaseñor ha anunciat la llista electoral socialista

La llista del PSC per a les municipals, encapçalada per Ferran Villaseñor, tindrà com a número 2 el secretari de Política Local i president de l'Associació Veïnal del Centre-Estació, Pere Soler. La llista suposa la renovació del 80% dels noms de les anteriors eleccions municipals i, segons els socialistes, posa sobre la taula la voluntat de canvi anunciada per Villaseñor. La número 3 és per a Isabel Sierra, que va donar suport a la candidatura de Jordi Menéndez a les primàries socialistes.

El candidat socialista ha explicat que l'objectiu de renovació es compleix sobradament. Villaseñor destaca la preparació i l'arrelament a la ciutat dels seus companys de llista. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Tenim una llista que suposa una renovació del 80·% respecte la llista de fa quatre anys i és una candidatura jove i de gent de noves generacions polítiques.



La JSC comptarà amb la presència de David Gutiérrez i Elena Vila, als llocs 4 i 5 de la llista.

El número 6 l'ocupa la vicepresidenta de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, Leonor Gómez, i el número 7 és per a l'actual responsable de comunicació de la formació, Michael Cáceres.

Els llocs 8, 9 i 10 corresponen, respectivament, a Susanna Vega Gómez, Xavier Sans i Américo Ologaray.

El PSC basarà la seva proposta electoral a fer arribar a la ciutadania que hi ha 'una altra manera de fer política', allunyada de la que practica l'equip de govern de CiU i que té en compte la proximitat amb els seus electors.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Únicament vull remarcar que la llista fou aprovada en assemblea per un percentatge superior de vots al que va obtenir Ferran Villaseñor a les primàries del passat febrer, visualitzant la unitat anunciada pels dos candidats per a l'endemà del procés d'elecció d'alcaldables. L'enhorabona, Ferran!

Antoni Canals Coll. Enviat el 18/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.