El PP diu que la incorporació de Grangé a la llista de CiU és sinònim de la radicalització de la federació


Temes relacionats

L'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU a les municipals (31/mar/11)


  • Comparteix:

Jordi Carreras és l'alcaldable del PP a Sant Cugat

Jordi Carreras és l'alcaldable del PP a Sant Cugat

El PP assegura que la incorporació de l'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU avançada per Cugat.cat és la demostració del gir cap a 'l'independentisme radical' d'aquesta formació 'des que Mercè Conesa és alcaldessa'. L'alcaldable popular, Jordi Carreras, assegura que això està unit al debilitament d'Unió Democràtica (UDC) a Sant Cugat després de la marxa de Joan Recasens.

Els populars atribueixen la presència de l'exalcaldable d'ERC, Raül Grangé, a la 'radicalització' de CiU. Segons el PP, aquest 'gir independentista' es deu a la presència de Mercè Conesa al capdavant de la candidatura. A més, l'alcaldable de la formació, Jordi Carreras, assegura que 'resulta evident la pèrdua de moderació i centralitat política a les noves directrius de la formació' des de la marxa de Lluís Recoder i critica la poca força que té ara Unió (UDC) dins de la federació local.

Jordi Carreras

Això mostra el canvi de direcció de l'actual equip de govern. L'aposta per l'independentisme radical i el desviament cap a l'esquerra.


Carreras assegura que 'són conegudes les divisions internes' al si d'UDC que han provocat la marxa del seu anterior cap de llista, Joan Recasens. Considera, a més, que les persones que hi ha actualment a la llista 'representen una línia menys centrada' que la de Recasens.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Perdoneu però aquesta gent del PP i ciutadans em fan fàstic i crec que estan al límit de la llei. Us heu fixat que no diuen res de propostes interessants per a la gent.

Joan Serrallonga. Enviat el 1/abr/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.