El PP redueix a la meitat el cost de la campanya com a gest del seu compromís amb l'austeritat


  • Comparteix:

Maria Dolors Domènech, número 2 del PP

Maria Dolors Domènech, número 2 del PP

El PP ha reduït a la meitat el cost de la seva campanya electoral per evidenciar el seu compromís amb l'austeritat. De fet, els populars asseguren que en cas de governar eliminaran totes les despeses supèrflues del consistori. Es tracta, diuen, de posar-se al costat de les famílies que més estan patint la crisi i per això també han reduït, com un gest simbòlic, el nombre de banderoles de les 6.000 dels anteriors comicis a les 110 d'enguany.

El PP tenia previst gastar-se uns 20.000 euros per a la campanya electoral d'enguany. Finalment, serà la meitat, uns 10.000 euros. És per això que el partit ha eliminat també la publicitat dels mitjans privats locals i només usarà els públics i gratuïts establerts per llei. Tot plegat, diuen, com a símbol del seu compromís electoral de suprimir les despeses supèrflues del consistori.

La número 2 dels populars, Maria Dolors Domènech, ha explicat el sentit d'aquest gest que vol ser 'exemple' del seu compromís electoral.

Maria Dolors Domènec

Volem dir als santcugatencs que fem el que diem. I ho fem reduint la despesa de la campanya electoral. Som solidaris amb les famílies que estan patint.


Segons Domènech, la campanya electoral dels populars se centrarà en la seva presència al carrer, amb l'objectiu de donar a conèixer la candidatura a la ciutadania.

A més, Domènech ha criticat Mercè Conesa per compatibilitzar la seva tasca d'alcaldessa amb la campanya electoral. El PP ha demanat a Conesa compromís per diferenciar el seu càrrec polític de la feina com a alcaldable de CiU per no confondre els ciutadans de cara al 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.