El PP es presenta a Valldoreix com a garantia per l'aprofitament de totes les competències


  • Comparteix:

Carreras i Canals, davant l'EMD

Carreras i Canals, davant l'EMD

El PP es presenta a les municipals com a garantia per tal que el proper govern aprofiti totes les competències de l'EMD abans de reclamar-ne de noves. El candidat a la presidència de l'ens, Josep Maria Canals, demana que hi hagi unió entre totes les forces polítiques que entrin a l'EMD després de les eleccions i 'maduresa' durant el proper mandat.

Segons el candidat popular a la presidència de l'EMD, cal, primer de tot, focalitzar tota l'atenció a arreglar l'enllumenat, ja que l'actual és 'molt deficitari'. Canals ha fet un balanç positiu dels equipaments esportius que hi ha a Valldoreix, però assegura que cal lluitar per construir un camp de futbol i potenciar més activitats esportives. D'altra banda, el PP també incorpora al seu programa electoral propostes per reactivar els equipaments infantils i el soterrament de línies telefòniques. Una altra de les propostes de la formació és impulsar la participació dels valldoreixencs via el web de l'EMD. Canals ha definit l'esperit amb el qual es presenten a les eleccions per presidir l'EMD.

José María Canals

A Valldoreix hem d'aconseguir que hi hagi unitat entre totes les formacions polítiques i aprofitar les competències que tenim.




Canals ha subratllat que l'EMD 'no trepitja de peus a terra' quan proposa fer la nova centralitat, per l'alt cost que suposaria. El candidat popular també aposta per potenciar les relacions amb l'Ajuntament per fixar uns objectius i 'mantenir les formes'. En la mateixa direcció, el cap de llista del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, ha demanat una revisió del conveni que 'ajusti la realitat' entre Sant Cugat i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.