El PSC comença la campanya de l'Estatut amb un 'sí' rotund a favor d'aquest projecte


  • Comparteix:

El PSC dóna el tret de sortida a la campanya pel referèndum amb un 'sí' que exemplifica el seu suport al projecte estatutari ja que el consideren un avenç, un major autogovern i una millora del finançament per a Catalunya. Sota aquest lema, la formació farà diversos actes a la nostra ciutat com una exposició sobre la l'Estatut de Catalunya o l'acte central el dia 11 que comptarà amb la presència de la vicepresidenta de la formació, Manuela de Madre.

El cartell de campanya dels socialistes és simple i clar: un 'Sí' a l'Estatut que, segons asseguren, és un sí il·lusionat, entusiasta i transparent. Un 'sí', segons afirmen, cap a un major autogovern, una millora del finançament i un avenç i un progrés per a Catalunya.

Així ho ha assegurat el portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, que ha posat un especial accent en les polítiques socials, assegurant que el nou Estatut representarà una millora per ciutats com la nostra ja que possibilitarà la construcció de més escoles bressol o una millor sanitat, entre d'altres.

Salvador Gausa

El sí a l'avenç, el sí al progrés, el sí a continuar avançant com a país, a les polítiques socials, el sí a dotar-nos d'un major autogovern i d'un millor finançament. Com a partit del sí, iniciem aquesta campanya amb il·lusió i ganes


Des del PSC consideren també que el nou Estatut és un projecte d'entesa i de diàleg i que permet avançar cap a un model d'una Espanya plural amb respecte cap als diferents pobles. D'altra banda, els socialistes remarquen que el seu és també un sí amb fermesa i en contra del no, ja que tots els vots contraris beneficiaran el PP, que els utilitzarà contra Catalunya.

Per explicar tot això a la ciutadania, el PSC de Sant Cugat ha programat diversos actes, entre ells una exposició sobre l'Estatut que es podrà veure a la seu dels socialistes entre els dies 5 i 16 de juny, i que s'acompanyarà d'una jornada de portes obertes el dissabte 10 de juny. Escoltem Ferran Villaseñor, primer secretari de l'agrupació local.

Ferran Villaseñor

Farem una exposició on hi haurà diferents fitxes amb la cronologia de l'autogovern de Catalunya i una comparativa entre els diferents Estatuts. Això s'acompanyarà d'una jornada de portes obertes a la nostra seu


Altres actes de campanya del PSC seran una conferència de l'historiador Borja de Riquer, el 8 de juny al local socialista, o un acte el diumenge 11 de juny a la Casa de Cultura i que comptarà amb la presència de la vicepresidenta del PSC i presidenta del Grup Parlamentari Socialista, Manuela de Madre. El PSC de Sant Cugat participarà al debat públic que faran Ràdio Sant Cugat i Televisió de Sant Cugat el dia 15, i també a l'acte de final de campanya que aquest partit farà el dia 16 a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.