El concurs d'arrossos arriba a la seva 32a edició


Temes relacionats

El concurs d'arrossos arriba als 30 anys com una de les cites fixes de Festa Major (28/jun/10)


  • Comparteix:

Ni la pluja pot amb el Concurs d'Arrossos

Ni la pluja pot amb el Concurs d'Arrossos

El 32è concurs d'arrossos de Festa Major, que se celebra aquest diumenge a la plaça de Barcelona, està pendent de la pluja. Alguns dels participants han decidit desistir davant l'estat del temps, tot i que són ja un bon grapat els que han posat les paelles al foc.

Per als que han decidit tirar endavant els seus arrossos, la jornada compta amb una norma bàsica: el plat a cuinar ha de ser un arròs a la cassola per a més de cinc comensals. El concurs, organitzat pels Amics dels Veterans i la Regalèssia, comença a la una del migdia.

La tradició estableix que els organitzadors reparteixen els participants en tres grups. El color blau entregarà els plats acabats a partir de dos quarts de dues, i els colors verd i groc mostraran al jurat els seus plats cadascun amb mitja hora de diferència respecte l'anterior. L'organització facilita la llenya, l'arròs, l'oli, l'aigua i la sal, a més de la síndria per postres. Els concursants hauran de marcar la diferència amb els ingredients que es portin de casa i el sofregit, entre d'altres detalls.

Un ball a les quatre de la tarda, una vegada acabada la paellada, posarà el punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.