La Festa Major de Mira-sol baixa la persiana amb castells i havaneres


Temes relacionats

Josep Maria Calafell guanya les 2 Milles de Mira-sol ( 7/jul/12)

Les activitats esportives, protagonistes a la Festa Major de Mira-sol ( 7/jul/12)

La Galleguiña recorda en el seu pregó les virtuts de viure a Mira-sol ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Mira-sol acaba avui la seva festa / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Mira-sol acaba avui la seva festa / Font: Ajuntament de Sant Cugat

La Festa Major de Mira-sol arriba aquest diumenge al seu darrer dia després de dues jornades de celebracions, i ho fa amb bicicletades populars, actuacions castelleres i una cantada d'havaneres. Les activitats, que s'allarguen des de les deu del matí fins a les nou del vespre, tenen lloc al Casal de Mira-sol.

El tercer dia de festa comença a les deu del matí amb una bicicletada popular. Dues hores més tard, la Companyia 3/4 de 15 ofereix un espectacle de pallassos amb animació i jocs d'aigua per als més menuts. Per la tarda, a dos quarts de set, el Casal d'Avis de Mira-sol organitza una activitat de ball oberta a tothom i mitja hora més tard serà el torn dels Castellers de Sant Cugat, que actuaran conjuntament amb les colles de Guissona i del Poble sec.

Finalment, a les nou del vespre, la Festa Major arribarà a la seva fi amb una cantada d'havaneres a càrrec del grup Els Pescadors de l'Escala. Un dels organitzadors de la festa, Josep Lluís Lolo, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que les havaneres és una de les activitats que genera més expectació.

Josep Lluís Lolo

Quan parles amb la gent gran veus que estan esperant les havaneres.


Lolo ha remarcat la voluntat de l'organització d'atreure gent de fora de Mira-sol a participar en les activitats per ajudar a donar a conèixer el districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.