Segueix la Festa Major de Sol i Aire amb activitats infantils i el sopar de comiat


Temes relacionats

Un sopar de germanor i un ball a la fresca per encetar la Festa Major de Sol i Aire (27/jul/12)


  • Comparteix:

Un dels cartells de la Festa Major de Sol i Aire

Un dels cartells de la Festa Major de Sol i Aire

La festa infantil iniciarà els actes de la Festa Major de Sol i Aire per aquest dissabte. Una actuació a càrrec del mag Raphel i jocs d'aigua són les principals activitats que s'han preparat enguany. A la nit, un sopar i una actuació de disco mòbil de JC Sound tancaran el segon dia de festa.

La festa dedicada als més petits començarà a dos quarts de 12 del migdia i comptarà amb jocs d'aigua i l'espectacle de màgia que oferirà el mag Raphael. A més, durant la jornada es repartirà beguda i fruita a tots els nens i nenes.

Entrada la nit, a partir de les 10, se celebrarà el sopar de comiat que constarà d'una cargolada i un pica-pica. Durant el sopar es farà el sorteig d'una panera. El dia acabarà amb la música que posarà la disco mòbil de JC Sound.

Diumenge, un any més, es farà la jornada de portes obertes del grup d'autoprotecció del barri de Sol i Aire, que van formar fa uns anys els veïns d'aquest barri ubicat en una zona aïllada del parc de Collserola per protegir-se de possibles incendis a la zona. L'activitat serà l'encarregada de tancar els actes de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.