Sol i Aire posa el punt final a la Festa Major lluint el seu Grup d'Autoprotecció


Temes relacionats

La Festa Major de Sol i Aire s'acosta als infants amb aigua i màgia (28/jul/12)

El pregó de la Festa Major de Sol i Aire posa la mirada en la seva història (27/jul/12)


  • Comparteix:

Un dels cartells de la Festa Major de Sol i Aire

Un dels cartells de la Festa Major de Sol i Aire

La Festa Major de Sol i Aire tanca un any més reivindicant la tasca del Grup d'Autoprotecció del barri que s'encarrega de prevenir i vigilar l'aparició d'incendis i d'actuar en els primers moments del foc. El grup farà una demostració per lluir el material i visualitzar la seva tasca, destinada també a incorporar els nous membres. Amb aquesta jornada de portes obertes, el barri posa el punt final a tres dies de celebracions que serveixen per donar vida al barri.

Sol i Aire compta amb el primer Grup d'Autoprotecció homologat a Catalunya, que van formar els veïns fa anys per protegir-se dels possibles incendis forestals a la zona, que s'inclou dins de Collserola. L'aïllament del barri, que disposa de poques sortides i està completament rodejat de massa forestal, fan especialment necessàries les tasques de prevenció, alerta i actuació en els primers moments d'un foc. Per aquest motiu, la festa grossa del barri tanca amb una jornada de portes obertes del grup, que serveix com a petit homenatge a la seva feina i per conscienciar els veïns sobre la prevenció i les actuacions en cas d'incendi.

Amb aquesta demostració tancarà la 18a Festa Major de Sol i Aire, que cada any porta activitats per a tota la família amb l'objectiu de fer barri i enfortir els lligams entre els veïns.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.