La Festa Major de Valldoreix arrenca avui amb el pregó de Pau Garcia-Milà


Temes relacionats

Valldoreix escalfa motors per la Festa Major del territori (13/set/12)

Pau Garcia-Milà serà el pregoner de la festa de Valldoreix (10/set/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

Cultura popular, mostres d'art, esport i molta música són els ingredients de l'edició d'enguany de la Festa Major de Valldoreix, que s'inaugura oficialment aquest divendres, a les nou del vespre, amb el pregó del fundador d'EyeOS i creador de Bananity, Pau Garcia-Milà. La programació s'allargarà fins diumenge amb activitats per a tots els públics i que ompliran els matins, les tardes i les nits del territori amb la intenció que els valldoreixencs surtin al carrer i gaudeixin d'uns dies d'esbarjo en companyia dels seus veïns.

Abans que el pregoner, el fundador d'EyeOS Pau Garcia-Milà, doni el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix, l'EMD organitza diversos actes culturals i lúdics.

A les deu del matí, la plaça Maria Sabater serà aquest divendres el punt de trobada per a la jornada d'activitat física per a la gent gran, adreçada per a majors de 50 anys.

La biblioteca acollirà, des de les deu del matí fins a la una del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, un punt d'intercanvi de llibres, amb un màxim de dos llibres per persona. Aquells que s'acostin a l'equipament cultural podran gaudir, també en aquest horari, de l'exposició 'Refugiats', organitzada per l'Obra Social de la Fundació la Caixa que es podrà veure fins el tercer dimecres de mes i, després, tot l'octubre.

A partir de dos quarts de sis de la tarda, el Centre de Restauració de Béns Mobles (CRBM) obrirà les portes perquè els interessats puguin veure obres en procés de restauració.

El pallasso Marcel Gros presentarà, a les sis de la tarda, 'La gran aventura'. Al mateix temps, la biblioteca acollirà l'espectacle poètic 'De la paraula dels poetes a la veu del deïdor'. L'artista valldoreixenc Eduard Araujo presentarà l'actuació.

El president de l'EMD, Josep Puig, desitja que la festa fomenti l'ajut entre els veïns, al mateix temps que ajudi a distreure's de les problemàtiques socials i econòmiques.

Josep Puig

Vivim un temps molt complicat. Pensem que la festa pot ajudar la gent a relaxar-se.


A les set de la tarda, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix inaugura la 30a Mostra d'Art. L'exposició es podrà veure fins el segon divendres d'octubre a la seu de l'associació.

La nit comença amb el pregó de Festa Major al punt de les nou del vespre. Aquest any l'encarregat és el creador de la xarxa social Bananity, Pau Garcia-Milà. El pregoner donarà el tret de sortida de la Festa Major des de la plaça del Casal de Cultura.

Mitja hora més tard i a la mateixa plaça, el grup d'havaneres Veles i Vents oferirà el seu repertori que combina temes mariners, humorístics amb composicions patriòtiques.

A partir de les onze de la nit i fins les quatre de la matinada, la Plaça del Casal de Cultura s'omplirà de música de la mà de The Coficks Rovers, Pastorets Rock i del DJ Albert Jané.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.