Ràdio Sant Cugat inicia la programació de seguiment de les eleccions locals


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat enceta aquest dijous la programació especial de seguiment de les eleccions municipals. Fins a l'inici de la campanya, l'emissora municipal oferirà un cicle d'entrevistes als nou alcaldables. Ja en campanya, hi haurà set debats temàtics i entrevistes als candidats de les formacions amb representació al consistori.

Entre aquest dijous i dimecres vinent, es faran entrevistes de personalitat en directe a tots els candidats de les formacions que participen als comicis. Aquests espais s'emetran de 9 a 10 del matí, en el magazín 'Sant Cugat a fons', amb reemissió el mateix dia a partir de les 3 de la tarda.

Entre l'11 i el 25 de maig, s'obrirà el segon període de la programació, coincidint amb la campanya electoral. La programació inclourà entrevistes als candidats de partits amb representació al consistori i debats temàtics. El divendres 18 de maig, s'oferirà un debat final amb els cinc alcaldables, que serà obert al públic i s'emetrà en directe.

Escoltem el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Intentarem fer la màxima cobertura possible com a mitjà públic que som. La idea és que els santcugatencs coneguin tots els candidats tant amb representació com sense.


Per completar la programació, Ràdio Sant Cugat oferirà el dijous 17 de maig un debat amb representants de les joventuts dels partits amb representació al consistori, en el marc del programa juvenil 'Generació 91.5'.

Escoltem el presentador de l'espai, Marc Texidó.

Marc Texidó

Estem parlant d'una de les ciutats amb més joves de Catalunya i per tant volem que la joventut sàpiga quines són les polítiques dedicades a aquesta franja d'edat.


El diumenge 27 de maig, dia de les eleccions municipals, Ràdio Sant Cugat també oferirà durant tota la jornada un programa especial. Al vespre, l'emissora municipal seguirà la nit electoral amb un espai que inclourà connexions en directe amb les seus de les formacions, entrevistes, anàlisi i opinió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.