CiU destaca el medi ambient i l'habitatge públic com a fites de l'actual mandat


  • Comparteix:

CiU situa l'habitatge públic i la protecció de Torre Negra com les accions més destacades de l'obra de govern en aquest mandat. Sota el lema de 'Fets 100%', la federació nacionalista ha repassat en un decàleg els resultats obtinguts en aquests quatre anys, entre els quals també hi figuren el consorci de la B-30 i l'aprovació del Pla de Cultura.

D'entre les accions que el grup municipal de Convergència i Unió ha fet possible aquest mandat, l'alcalde i candidat a la reelecció, Lluís Recoder, ha destacat l'esforç que ha fet la ciutat en habitatge públic i l'aposta per la protecció de medi ambient, amb l'aprovació del pla especial de protecció de la Torre Negra.

Lluís Recoder

Durant aquests quatre anys hem treballat en habitatge públic i en protecció mediambiental.


El candidat de CiU ha elogiat l'acció de govern feta pel seu equip, però també ha reconegut que els ha faltat temps per fer moltes coses o que no han tingut els recursos suficients per fer-ne d'altres.

Recoder ha subratllat l'esforç realitzat en la promoció econòmica de la ciutat i ha recordat que durant aquests quatre anys també s'ha posat punt i final el creixement residencial de Sant Cugat, amb la construcció dels barris del Turó de Can Mates i de Vullpalleres.

Lluís Recoder

En aquest mandat s'ha tancat el creixement residencial de la ciutat.


La construcció de parcs urbans, l'educació, la creació del consorci de la B-30, juntament amb Rubí i Cerdanyola, la seguretat ciutadana i l'aprovació del Pla de Cultura, han estat altres qüestions que Lluís Recoder ha remarcat durant el repàs de l'acció de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.