ICV-EUiA proposa mecanismes de seguiment dels processos participatius


  • Comparteix:

ICV-EUiA vol crear un Observatori de la Participació per avaluar el grau de compliment dels acords adoptats en els processos participatius de l'Ajuntament. Aquesta és una de les mesures del programa electoral ecosocialista, que s'ha presentat aquest diumenge a Mira-sol i que també preveu millorar la gestió de residus i consensuar un Pla d'Equipaments.

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha explicat les funcions que tindria l'Observatori de la Participació.

Xavier Boix

Fer transparent allò que s'ha fet i allò que no s'ha fet. És un antídot contra la frustració que provoca la participació ciutadana.


En l'àmbit cultural, Iniciativa proposa respectar 'al 100%' el Pla de Cultura i donar-li protagonisme al teixit associatiu, reduint el paper de la cultura institucional.

La millora de la gestió de residus i la dotació d'equipaments són altres dels eixos programàtics dels ecosocialistes. Xavier Boix es compromet a consensuar un Pla d'Equipaments si Iniciativa forma part del proper govern municipal.

Xavier Boix

El primer any de mandat s'ha de consensuar un Pla d'Equipaments que resolgui els equipaments de futur d'una ciutat de prop de 100.000 habitants.


En habitatge, ICV-EUiA proposa que l'Oficina Local d'Habitatge gestioni el parc de lloguer i faci de mediadora per treure al mercat les vivendes desocupades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.