El PP vol treure les Barraques de l'Arborètum i millorar la mobilitat a l'Eixample Sud


  • Comparteix:

El PP proposa eliminar les Barraques del Parc de l'Arborètum i reconvertir aquest espai en un veritable parc urbà. Aquestes són algunes de les mesures que els populars han exposat als veïns de l'Eixample Sud.

En una reunió amb el president de l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud, l'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, s'ha compromès a solucionar els problemes del barri si entra el proper equip de govern.

Escoltem algunes de les propostes de Rodríguez.

Berta Rodríguez

En primer lloc no volem Barraques allà. Volem reconvertir l'Arborètum en un parc de ciutat. També vam parlar sobre la problemàtica que pot suposar l'arribada d'ESADE.


L'alcaldable del PP, acompanyada dels membres de la llista Fernando Vázquez-Dodero, Alfredo Bergua i Miquel López, ha destacat també que cal estudiar molt bé l'arribada del centre ESADE a la nostra ciutat pels problemes de mobilitat que pugui causar. El PP s'ha compromès a encarregar un estudi per pal·liar l'acumulació de vehicles en hores punta.

Els populars han posat èmfasi també en la necessitat de reforçar la seguretat al barri i d'endurir l'ordenança de civisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.