CiU i una agrupació d'electors presenten Josep Puig com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

L'independent Josep Puig és el candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix. La federació nacionalista es presentarà conjuntament amb una agrupació d'electors crítica amb la gestió de Montserrat Turu al capdavant del govern valldoreixenc. CiU ha apostat per aquesta fórmula després del fracàs de les negociacions amb ERC per formar una aliança preelectoral.

L'empresari Josep Puig és el cap visible de la plataforma 'Actuem per Valldoreix', una entitat veïnal constituïda recentment com a agrupació d'electors. La plataforma és molt crítica amb la Candidatura de Progrés i Catalanista, que governa l'EMD des del 2003 amb Montserrat Turu com a presidenta.

El copresident de CiU a Sant Cugat, Ramon Bonastre, reconeix que la primera opció de la federació nacionalista era una aliança preelectoral amb ERC.

Ramon Bonastre

No ha estat possible realitzar un acord amb ERC. Per tant, CiU i aquesta agrupació d'electors anirem junts i el candidat serà l'independent Josep Puig.


Segons Bonastre, el perfil independent del candidat els permetrà obtenir un millor resultat electoral a Valldoreix. Segons els càlculs de CiU, Josep Puig aconseguirà arrossegar vots que no obtindria la federació nacionalista si es presentés en solitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.