Mira-sol fem ambient! ofereix un cicle d'activitats sobre el món de les bicicletes


Temes relacionats

Mira-sol fem ambient! organitza una passejada per l'Estany dels Alous (11/oct/14)

'Mira-sol, fem ambient!' organitza una xerrada sobre el paper dels pares en el joc ( 7/oct/14)

Mira-sol, fem ambient!, un projecte que vol crear xarxa al districte ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

El cicle abordarà amb diverses activitats el món de la bicicleta

El cicle abordarà amb diverses activitats el món de la bicicleta

L'associació Mira-sol fem ambient! organitza durant l'octubre i el novembre un cicle d'activitats sobre el món de la bicicleta a la ciutat. Anomenat 'Viure a Sant Cugat en bicicleta', la proposta inclou diverses activitats destinades a mostrar als ciutadans els avantatges de desplaçar-se amb aquest mitjà de transport. La iniciativa comença aquest dijous a la Biblioteca Marta Pessarrodona amb una xerrada a càrrec de l'ambientòleg Jordi Castelló, que oferirà informació d'interès sobre rutes per fer, llocs on aparcar i diversos tipus de bicicleta.

Mira-sol fem ambient! considera que el municipi té unes condicions 'immillorables' per desplaçar-se amb aquest mitjà. És per això que organitza aquest cicle, amb què pretén fomentar l'ús de la bicicleta entre els ciutadans.

El cicle proposa activitats de diversos tipus. Després de la xerrada de Castelló arribarà el torn del taller 'Circulació segura en bicicleta', que tindrà lloc el 8 i 15 de novembre al Casal de Mira-sol. A diferència de la conferència, que és gratuïta, en aquest cas caldrà pagar 35 euros, 20 més si el participant necessita bicicleta.

El 21 de novembre hi haurà un taller de reparació i manteniment, que tindrà un preu de 15 euros. Per posar en pràctica tots aquests coneixements, el cicle posarà el punt final amb una sortida en bici el dia 29, amb el Casal de Mira-sol com a punt de trobada. En aquesta ocasió l'activitat és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.