El Teatre-Auditori i Dolors Vilarasau són guardonats avui amb els premis Venus i Paul Harris del Rotary


  • Comparteix:

Dolors Vilarasau i el Tetare-Auditori premiats pel Rotary Cub / Foto: Maragallacasa.cat

Dolors Vilarasau i el Tetare-Auditori premiats pel Rotary Cub / Foto: Maragallacasa.cat

Els premis Rotary Club de Sant Cugat s'atorguen aquest dissabte en la 25a Nit Rotària al restaurant Masia Can Ametller. Enguany els premiats són la directora de teatre i presidenta d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, i el Teatre-Auditori, que rebran els premis Paul Harris i Venus de Sant Cugat, respectivament.

Dolors Vilarasau va dirigir el primer espectacle als 19 anys i des de llavors ha dut a terme més de 50 obres de teatre, que sovint són reelaboracions de textos poètics amb música i dansa. Vilarasau ha fet molts treballs a la ciutat, entre els quals destaca la direcció de 'Pedra i Sang' que s'interpreta cada Nadal des del 2000 al Claustre del Monestir.

És presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, que va néixer el 2005 per promoure la continuïtat de l'obra nadalenca. L'entitat també organitza tertúlies i lectures.

Vilarasau ha dit que se sent identificada amb el creador dels premis, Paul Harris, 'pel servei a la comunitat i el sentit ètic del treball que representa'. Vilarasau explica a Cugat.cat que ha rebut el guardó amb sorpresa.

Dolors Vilarasau

Suposo que el premi té a veure amb la meva edat i trajectòria, amb el teatre i amb la relació que tinc amb la ciutat de Sant Cugat, ja que des dels 15 anys que estic fent teatre en aquesta ciutat.


El premi Venus de Sant Cugat s'atorga a una entitat. Enguany, se l'endurà el Teatre-Auditori, que funciona des del 1993 amb una programació que inclou un gran ventall de disciplines artístiques i que proposa diverses activitats complementàries com l'OFF Teatre-Auditori, 'Parlem de...' i 'Una hora de dansa', entre d'altres. Ho agraeix la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, com a reconeixement a la direcció i al servei tècnic.

Carmela Fortuny

És un reconeixement a les persones que fan possible que l'Ajuntament i, concretament, el Teatre-Auditori puguem rebre aquest premi.


En edicions passades, han rebut el premi Paul Harris l'exalcalde i exconseller Lluís Recoder i el president de Creu Roja Catalunya Antonio Aguilera El premi Venus l'han rebut entitats com el Grup Mediterrània, el Taller Jeroni de Moragas i Cugat.cat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.