El CASC oferirà tallers sobre objecció fiscal a la despesa militar a Cal Temerari


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) organitza uns tallers per aplicar l'objecció fiscal a les despeses militars a la declaració de la renda. Els tallers tindran lloc a Cal Temerari el 31 de maig a les sis de la tarda i el 16 de juny a les set per ensenyar el procés per rebutjar l'esborrany de la declaració de l'IRPF i desviar la part corresponent a entitats socials i solidàries.

El CASC, Cal Temerari, la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i l'assemblea local de Procés Constituent promouen aquesta campanya d'objecció fiscal.

Els tallers també busquen treure la por de dur a terme aquest acte de desobediència civil, com comenta el membre de l'assemblea local de Procés Constituent Antonio Ontañón.

Antonio Ontañón

No és il·legal. No estàs fent cap delicte. És simplement aprofitar una escletxa legal per plantejar aquesta qüestió ètica i moral.


L'any passat, Sant Cugat va registrar una trentena objectors fiscals, segons el CASC, que calcula que aquest any la xifra ha augmentat unes 20 persones. El CASC i Procés Constituent donen suport a destinar els diners al projecte social de Cal Temerari, on es van desviar 2.500 euros aproximadament el 2015.

Els tallers són gratuïts i estan oberts a tothom. Es recomana dur l'ordinador per aprofitar millor la sessió, ja que s'explicarà com instal·lar el programa PARE per fer la declaració de la renda. Per qualsevol dubte o en el cas de no poder assistir als tallers, l'entitat està oberta a respondre als correus casc@nodo50.org o contacte@temeraris.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.