La participació al FesCamp i al Festival Nacional de Poesia, propostes del nou programa de Cal Temerari


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

Cal Temerari inclou en la programació del proper trimestre la participació al projecte FesCamp, amb quatre activitats, i al Festival Nacional de Poesia, amb la presentació del llibre de Cesk Freixas 'Alè de taronja sencera'. Les propostes aposten per les activitats d'emprenedoria social amb el Social Weekend Vallès, la Fira d'Economia Social de Sant Cugat i la presentació del projecte 'Pam a Pam: El mapa de l'economia social i solidària'.

Cal Temerari i el projecte FesCamp s'uniran el 2 de novembre amb una mostra de teatre social a càrrec de NUS Teatre, amb dos debats, el 19 de novembre i el 17 de desembre, i una activitat de Quim Packard el 8 d'octubre al Centre d'Art Maristany.

L'espai del carrer de la Plana de l'Hospital també dirà la seva al Festival Nacional de Poesia amb la presentació dels llibres 'Alè de taronja sencera', de Cesk Freixas, i 'Sobre l'unicorn', d'Ivan Brull, el 14 d'octubre. Una altra novetat és la participació a la 1a Mostra de Titelles de Sant Cugat que organitza Can Ninot entre l'11 i el 13 de novembre.

El membre del grup de treball de la programació de Cal Temerari, Pau Martínez, ha explicat a Cugat.cat que l'acollida de les activitats de l'espai ha estat bona.

Pau Martínez

La resposta ha estat molt bona. Cal Temerari és un espai que des del principi ha ajudat cooperatives a iniciar la seva feina.


El 7 d'octubre es presentarà el projecte 'Pam a Pam' sobre l'economia sostenible, a càrrec de la membre de la Xarxa d'Economia Solidària (XES) Anna Fernàndez.

Cicle de Reptes dels moviments socials a l'Amèrica Llatina
Entre el 4 de novembre i el 19 de desembre, l'espai acollirà xerrades sobre els moviments socials a Colòmbia després de l'acord de pau, la situació política al Brasil, l'autogestió dels moviments socials a Bolívia, el procés polític a l'Uruguai i l'actualitat de la política a l'Equador.

La resta de propostes de la nova programació es pot consultar a la web de Cal Temerari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.