Jordi Montull ratifica el presumpte finançament il·legal de Convergència a través del Palau


  • Comparteix:

Osàcar, durant la declaració / Foto: ACN

Osàcar, durant la declaració / Foto: ACN

L'extresorer de CDC Daniel Osàcar ha dit aquest dijous que els encausats que han vinculat el seu partit a un finançament il·legal de Convergència a través del Palau de la Música - Fèlix Millet, Gemma Montull i Jordi Montull - 'han mentit, i molt'. Osàcar, que ha declarat en condició d'investigat, ha afirmat que els responsables de Ferrovial, l'empresa que Millet i els Montull asseguren que finançava CDC a través del Palau, no els coneixia ni els havia vist mai.

Abans de la declaració d'Osàcar, l'exdirector administratiu del Palau Jordi Montull ha ratificat el presumpte finançament il·legal de Convergència a través del Palau de la Música. Montull ha dit que el partit ingressava les comissions de Ferrovial a canvi d'obra pública a través del Palau i que el percentatge del pagament va anar incrementant amb els anys del 3 al 4%. Montull ha relacionat els pagaments de Ferrovial a Convergència als dos extresorers, el difunt Carles Torrent, i el seu successor, Daniel Osàcar.

En un comunicat, Ferrovial ha assegurat que el patrocini al Palau de la Música sempre va suposar la celebració dels actes culturals previstos i que no va rebre cap tracte de privilegi en les adjudicacions d'obres públiques perquè es van concedir a les ofertes amb millor puntuació.

Ple a Sant Cugat
Sant Cugat viurà un ple extraordinari el dilluns 20 de març per tractar les adjudicacions d'obres públiques de Sant Cugat a l'empresa Ferrovial. La convocatòria arriba després que la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA hagin forçat la celebració d'aquesta sessió plenària perquè el govern local aclareixi la contractació de Ferrovial per fer obra pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.