Més d'un centenar de santcugatencs acomiada el bar de la Unió amb un concurs de talents


Temes relacionats

La Unió encara la reforma amb l'empenta d'un segle d'activitat cultural a Sant Cugat (16/des/17)

Oberta la convocatòria per actuar a la 3a edició del Petits Canelons (22/nov/17)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugatencs ha acomiadat aquest diumenge el bar de La Unió abans que tanqui per l'inici de les obres de reforma de l'edifici amb una festa organitzada per Dissidència Sònica. La jornada ha començat amb un vermut i amb punxadiscos, i a la tarda ha tingut lloc el concurs de talents 'Not Talent' amb actuacions molt diverses.

El membre del Sindicat de Música de Collserola Quimantú Segura ha explicat a Cugat.cat que la col·laboració amb els llogaters del bar va sorgir 'de manera natural' i per afinitat.

Quimantú Segura

A nivell antropològic, amb els amics venim bastant aquí i amb els anys coneixes tota la gent de La Unió i hi ha complicitat amb la família de la Yuan Pan, que porta el bar. Va venir de manera molt natural.


Dissidència Sònica organitza diversos festivals i activitats a la ciutat durant aquest mes, com el concert per a l'alliberament dels 'presos polítics' i en contra del 155 amb el CDR i el festival Petits Canelons, entre d'altres. Quimantú Segura destaca que per acomiadar el bar de La Unió volien fer alguna cosa 'diferent', la qual cosa va derivar en un concurs de talents per obrir l'escenari a tothom.

Quimantú Segura

Que pugui participar-hi tothom, que vingui i que facin el que vulguin. Volíem que fos més proper, no tan artístic. Desdibuixar la frontera entre artista i públic, volíem tornar l'escenari a la gent.


Fins a les nou del vespre ha seguit la festa amb un punxadiscos.

Acord per abandonar el bar
El consorci públic-privat de La Unió i la llogatera i gestora del local, Yuan Pan, han signat un acord de suspensió del lloguer per deixar lliure l'establiment i desencallar així el projecte de la nova seu de l'entitat. Amb la signatura, les obres podran començar l'última setmana de l'any, quan els llogaters del bar abandonin les instal·lacions. A canvi, rebran una indemnització de 50.000 euros i podran complir el seu contracte, vigent fins al 2023, quan acabin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.