Acte de suport dels CDR locals als 19 membres invetigats a diferents causes judicials


Temes relacionats

16 santcugatencs, citats a declarar al jutjat de Rubí pels talls de carreteres del 8 de novembre (27/feb/18)

En llibertat provisional els dos santcugatencs detinguts pel bloqueig al TSJC (24/feb/18)

El PP demana 36 anys de presó a sis membres d'Arran per l'intent d'ocupació de la seu ( 9/des/17)


  • Comparteix:

El CDR ha restituït de forma simbòlica la placa de la plaça de l'1 d'octubre

El CDR ha restituït de forma simbòlica la placa de la plaça de l'1 d'octubre

El Comitè de Defensa de la República (CDR) ha carregat aquest diumenge contra la 'repressió judicial' de l'Estat espanyol i dels cossos policials en un acte de suport als 19 santcugatencs investigats en diverses causes relacionades amb la defensa del procés independentista. Els dos detinguts per encadenar-se a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la membre d'Arran investigada per intentar ocupar la seu del PP de Barcelona i els 16 veïns de la Floresta investigats per tallar carreteres durant la vaga general del 8N, han explicat les seves experiències en primera persona. En una acció simbòlica, a més, els membres del CDR han restituït la placa de la plaça de l'1 d'octubre.

La membre del CDR de Sant Cugat Aina Serra ha explicat els motius per donar suport els santcugatencs vinculats a causes judicials.

Aina Serra

Casos a Sant Cugat en tenim molts i per diversos motius. L'important és tenir clar que són elles però podríem ser-ho qualsevol de nosaltres, no es tracta de personificar. Hem de ser conscients que és una repressió a un moviment, a una gent i hem d'anar tots junts, no els podem deixar sols.


Serra també ha posat de manifest la importància de reivindicar l'1 d'octubre com a un dels dies amb 'màxima coordinació popular' per reclamar drets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.