A Sant Cugat es prioritza l'educació o el medi ambient?

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assegurat a Cugat Mèdia que tant el medi ambient com el medi ambient i el verd urbà són una prioritat del govern


Temes relacionats

Així són per dins els mòduls nous de l'escola La Mirada (13/set/20)

Els arbres més significatius del bosc de Volpelleres que no es puguin mantenir dins el recinte de La Mirada es trasplantaran (26/jun/20)

L'AV de Volpelleres proposa espais alternatius per evitar que els mòduls de La Mirada se separin (22/gen/20)


  • Comparteix:

El veí de Volpelleres Xavi Sala ha preguntat al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia què és més prioritari per a l'Ajuntament, si l'Educació o el Medi Ambient. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha afirmat que no escollirà perquè 'ambdues coses són una prioritat'. En aquest sentit, Ingla assegura que totes les polítiques del govern 'de forma transversal van orientades a això'. A més, ha posat en valor els 'molts espais verds' que hi ha tant a Volpelleres com a la resta de la ciutat i ha explicat que continuen treballant per preservar el bosc i les zones verdes del barri. El projecte per traslladar el parc del Patufet, on s'han instal·lat els nous mòduls de l'escola La Mirada, uns metres més enllà, segueix en curs i, segons Ingla, 'en breu tindrem completat tot el barri'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.