14 candidatures opten aquest vespre als Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Els candidats al premi Ciutat de Sant Cugat, molt il·lusionats ( 2/mar/12)

El Club Mira-Sol Baco i Verònica Bronstein, satisfets amb la candidatura als premis Ciutat de Sant Cugat ( 1/mar/12)

La Sala Rusiñol i la Fundació Victoria de los Ángeles, il·lusionats amb la nominació als Premis Ciutat de Sant Cugat (29/feb/12)

La creadora d'en Teo i els Gausacs, honorats per la candidatura als Premis Ciutat de Sant Cugat (28/feb/12)

Tot a punt per a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/12)

14 candidatures opten a un Premi Ciutat de Sant Cugat (23/feb/12)


  • Comparteix:

Moment dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010

Moment dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010

Un total de 14 candidatures opten, aquest vespre, a endur-se un dels cinc Premis Ciutat de Sant Cugat. La gala, que se celebrarà a partir de les set de la tarda al Teatre-Auditori, anirà dedicada a l'artista Josep Grau-Garriga amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). La cerimònia, presentada pels periodistes santcugatencs Marta Cailà i Josep Maria Vallès, vol visibilitzar personalitats o entitats del municipi que han destacat durant l'últim any en fets rellevants d'àmbits com la cultura, la política, els esports i la ciència, entre d'altres.

La comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2011 ha decidit les 14 candidatures finalistes. Entre elles es troben l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) i la delegació de l'Associació Catalana per al Parkinson de Sant Cugat. Pel que fa al món cultural, consten els Castellers de Sant Cugat, la Fundació Victoria de los Ángeles i la Sala Rusiñol.

Personalitats com la cocreadora d'en Teo Àssun Esteban, el membre de l'Associació Astronòmica de Valldoreix-Sant Cugat Oriol Abril, la presidenta de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, i la desapareguda actriu de doblatge, Pilar Gefaell, també poden optar a un dels guardons de la nit. Empreses vinculades amb Sant Cugat, com Cinesa, Ubisoft Enterteinment i Grifols, són altres de les candidates. També destaquen entitats esportives com el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC).

La cerimònia estarà dedicada a l'artista Josep Grau-Garriga i oferirà l'actuació de l'OSSC. La seva actuació girarà al voltant de composicions del britànic Benjamin Britten, amb cançons com el 'Paga-li Joan', que el compositor va incorporar a la seva obra després d'un viatge a Barcelona el 1936. Ho ha explicat a Cugat.cat el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

D'allò que van sentir en van fer una barreja i van crear una obra on una de les peces que sona és el 'Paga-li Joan'.



Els presentadors, els periodistes santcugatencs Marta Cailà i Josep Maria Vallès, han explicat a Cugat.cat que volen evitar que l'acte sigui avorrit per als assistents.

Marta Cailà

Les gales sovint són una mica encorsetades i pesades.



Durant la gala es lliurarà la medalla d'or, a títol pòstum, a Josep Grau-Garriga i al conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de la ciutat, Lluís Recoder, pels seus 11 anys de dedicació al capdavant de Sant Cugat.

La 7a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat reben el patrocini d'Autocugat i la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.