La UPC convoca comicis per escollir nou rector el 24 d'octubre


Temes relacionats

L'ETSAV acomiada dues persones interines per retallades a la UPC (14/jun/13)

El Consell Social de la UPC ratifica l'acomiadament de 78 interins (12/jun/13)

La UPC manté les eleccions a la tardor per manca de suport al claustre (18/mai/13)


  • Comparteix:

El campus ETSAV de la UPC a Sant Cugat / Font: ETSAV

El campus ETSAV de la UPC a Sant Cugat / Font: ETSAV

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb el campus de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) a Sant Cugat, ha convocat eleccions per elegir nou rector. L'actual rector del centre, Antoni Giró, ha avançat els comicis fins al 24 d'octubre després de la pressió que ha rebut per part d'estudiants, membres de l'administració i professorat, contraris als acomiadaments dels darrers mesos, que han afectat 78 persones.

La convocatòria d'eleccions anticipades respon a un canvi de posició de la Secretaria d'Universitats i Recerca, que coincideix amb les protestes de la comunitat universitària contra els acomiadaments fruit de la situació econòmica de la institució, segons va avançar el rector Antoni Giró l'abril passat. Després de mesos de negociacions, el Consell Social de la UPC va ratificar l'acord del Consell de Govern de 'deixar sense dotació econòmica' 78 places d'interins, tal com va anunciar l'11 de juny. D'aquests, dos treballadors formaven part de l'ETSAV, ubicat a Sant Cugat.

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre es poden presentar les candidatures per als comicis. El rector serà elegit pels estudiants, el professorat, el personal d'investigació i el d'administració i serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.