El Junior remunta davant el Marianao amb un doblet de Rafiu

Un doblet d'Abu Rafiu ha donat els tres punts al Junior davant el Marianao Poblet (2-1) a la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Paco Carballo han completat una gran segona part, han sumat la segona victòria consecutiva i se situen a la part mitja de la taula.

Els dos equips han sortit al camp conservadors i als primers 45 minuts s'ha vist molt poc futbol. Els de Sant Boi semblaven més còmodes en aquest joc i fruit d'una jugada d'estratègia mal refusada, Amante ha aconseguit el primer gol del partit. Un cop per davant al marcador, els del Baix Llobregat han fet un pas enrere i s'han enrocat a la seva àrea fins al descans.

La xerrada de la mitja part ha esperonat els blau-i-negres que han sortit decidits a aixecar el partit. Els homes de Paco Carballo han inclinat el joc al seu favor i poc a poc han aconseguit acumular ocasions fins que, a la sortida d'un corner, Abu Rafiu ha empatat el partit. El Marianao ha quedat tocat amb el gol, però no s'ha rendit i fins i tot li han anul·lat un gol per falta al porter santcugatenc. Finalment, Rafiu ha completat una bona jugada col·lectiva per marcar el 2 a 1 definitiu.

L'entrenador del Junior, Paco Carballo, assenyala que l'equip ha millorat molt en les últimes setmanes.