El Qbasket femení guanya amb comoditat el Valls

El Qbasket femení guanya (79-60) contra el cuer de la lliga, el Valls Seremex, a la 16a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques sumen una nova victòria en un partit on han dominat un rival inferior.

Ell partit ha començat molt igualat, però a mesura que avançava el primer quart les locals han sabut respondre als atacs de les visitants, han imposat el seu ritme i han aconseguit un avantatge de deu punts al final del primer temps. Durant el segon període, les santcugatenques s'han mantingut fermes en atac i sòlides en defensa. Les de Jaume Rovira han agafat la majoria de rebots i no han provocat que el Valls perdès pilotes, i han tancat el marcador 44-33 abans del descans.

Les visitants s'han refet després del descans i han millorat el seu atac, tot i que el Qbasket femení no ha perdut el domini i ha evitat que les visitants s'acostessin al marcador. Tot i aquest bon joc, les blau cel han perdut nivell en defensa i això ha permès que les rivals retallessin punts durant el tercer quart (59-53). Durant els primers minuts de l'últim període, les locals han tingut dificultats per mantenir el domini i el bon joc, però finalment han recuperat l'actitud i amb una bona defensa han tancat el matx.

El tècnic de l'equip, Jaume Rovira, considera que les jugadores del Qbasket són bones llançadores.

Jaume Rovira

El rival en defensa no ha estat gaire intens i això ens ha facilitat el tir. Les jugadores del Qbasket són bones llençadores.

La setmana vinent, les santcugatenques visitaran el Vendrell a la 17a jornada del grup 3 de Segona Catalana.