La Diada de la UESC fa front a la pluja i consolida una aposta amb gran varietat de propostes


  • Comparteix:

La Diada de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha desplaçat el seu programa als pav 1 i 2 de la Rambla del Celler per la pluja i ha tancat la temporada amb activitats representatives de totes les vessants del club. L'equip Lockout s'ha endut el títol en categoria masculina del plat fort de la Diada, el 3x3, amb una apassionant final que s'ha resolt a la prórroga.

L'única activitat que no s'ha dut a terme respecte la previsió ha estat el partit de veteranes. El dia ha començat amb el matx entre periodistes de la ciutat i l'equip UESC-ASDI, tot plegat amb els primers partits de la 3a edició del 3x3, que enguany ha aplegat una cinquantena de tripletes. Amb el partit entre un equip format per pares i mares contra un altre de jugadors del planter s'ha arribat a l'aturada per dinar.

A primera hora de la tarda, s'ha celebrat el concurs de triples, del qual s'han proclamat campions Marc Rothmayer en joves i Dídac Cuevas en adults. El pav 1 ha acollit el desenllaç de les vuit categories del campionat. En benjamí-aleví el títol se l'ha endut Funcic, en aleví masculí el campió ha estat Pomm, en aleví femení ho ha estat el Becaam. En edat infantil, els Bulls han guanyat a la categoria en nois i els Warriors en infantil-cadet femení.

En cadet-júnior masculí, el títol ha caigut en mans de Minabo de Kiev, i en les categories grans, les sèniors, els dos guanyadors han estat The Old Rookies, en afeccionats, i Lockout, en una dura final davant els Black & White. El vicepresident de la UESC, Eduardo Ferrer, ha celebrat el fet d'haver pogut adaptar la Diada al mal temps.

Eduardo Ferrer

Penso que ha sortit bastant bé. Podem estar satisfets com a ciutat que puguem fer un esdeveniment d'aquest tipus.

José Luis Galilea, exjugador del FC Barcelona, Marisol Colet, directora general de la Fundació Bàsquet Català, i Carlos Felipe, de Dinamiks, han estat alguns dels responsables d'entregar els guardons de campions.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.