El Qbasket Sant Cugat presenta 19 equips sota el lema 'Picant Pedra', una aposta de formació en valors


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat ha presentat aquest dissabte els 19 equips per a la nova temporada sota el lema 'Picant Pedra', un programa metodològic formatiu del club santcugatenc per als entrenadors, jugadors i famílies de l'entitat. El club vol potenciar la vessant social del club juntament amb l'àrea esportiva.

Els 19 equips de l'entitat, 15 masculins i quatre femenins han anat desfilant pel Pav 3 de la Rambla del Celler sota l'atenta mirada del públic assistent. Els primers en sortir han estat els tècnics i després s'han quedat al mig de la pista per donar la benvinguda als jugadors i jugadores. L'entitat vol potenciar la vessant formativa i esportiva a través dels entrenadors i per això han creat la metodologia 'Picant Pedra'. El director esportiu del club, Didac Vidal, s'ha disfressat de Fred Picapedra per il·lustrar el moment.

L'acte ha servit per reconèixer la trajectòria de dos jugadors del Qbasket, Joan Lloret i Jaume Lisbona, a través de dues plaques commemoratives. La presentació s'ha tancat amb el públic fent la tradicional onada i els jugadors fent la foto de família del club.



about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.