L'Handbol Sant Cugat s'imposa al Manyanet en un partit clau

L'Handbol Sant Cugat guanya l'Handbol Manyanet (36-26) a la 19a jornada de Lliga Catalana, i recupera el camí de la victòria després de l'empat de l'última jornada. Els vermell-i-negres, liderats per un Marc Jordan estelar, han superat el seu rival en totes les facetes del joc. Els homes de Joan Sancho estan empatats al capdavant de la classificació amb l'Handbol Sant Joan Despí, però són segons per diferència de gols.

L'Handbol Sant Cugat guanya i recupera sensacions després de l'empat contra el Granollers C. El conjunt local ha anat sempre per davant en el marcador i no ha donat opcions al Manyanet. El Sant Cugat ha jugat un partit molt intens i ha fet mal al seu rival a partir de les arribades dels seus laterals. Els vermell-i-negres han tancat la primera part amb un avantatge de 4 gols.

A la represa, els de Joan Sancho han signat 10 minuts d'esplendor on la màgia de Marc Jordan ha estat clau per eixamplar la distància en el marcador. El 22 santcugatenc ha liderat el seu equip i ha estat encertat de cara a gol. L'Handbol Manyanet, un pèl tou en defensa, no ha pogut plantar cara a les ofensives vermell-i-negres i els locals han acabat guanyat per 10 gols de diferència.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, s'ha mostrat content d'haver guanyat un partit important.

Joan Sancho

Perdre avui suposava que el Manyanet ens guanyés l'average.

El proper partit de l'Handbol Sant Cugat serà a la pista de l'Handbol Pardinyes Lleida, 6è classificat amb 23 punts.