Concert: Ainhoa Arteta & OCM

Hora: 21:00h musica

La fascinaci de fer que res sembli dif韈il. Preu: 38 euros. Durada: 2 hores (amb intermedi).

Els darrers lieder d'Strauss + Schumann 2
Goethe va manifestar la seva admiraci per la forma en qu Beethoven havia musicat la seva obra teatral 'Egmont', amb una descripci perfecta del contingut: l'hero颿itat del comte d'Egmont, que va lluitar contra l'opressi del poble fins a la seva mort. Escoltant l'obertura, hi podrem percebre clarament el patiment dels qui se senten sense llibertat i viuen l'esperan鏰 d'aconseguir-la.

'Les quatre 鷏times can鏾ns', de Richard Strauss, suposen un repte per a les sopranos, que han de combinar les exig鑞cies l韗iques amb la transmissi del contingut dels tres poemes de Hesse ('Primavera', 'Setembre', 'En anar a dormir') i d'Eichendor ('El crepuscle'). La portentosa veu d'Ainhoa Arteta i la seva perspic郼ia interpretativa ens delectaran de principi a fi.

'La Simfonia n鷐. 2' de Schumann presenta trets de compositors que ell admirava (Beethoven, Mendelssohn, Bach), per filtrats a trav閟 de la seva pr騪ia personalitat, en qu la inestabilitat emocional dota les seves obres d'una sensibilitat, energia i significat un韛ocs.

Fitxa art韘tica: Orquestra Simf騨ica Camera Musicae: Director: Tom鄐 Grau. Soprano: Ainhoa Arteta.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

El programa de Sant Jordi 2019 es pot consultar en aquest enlla

Data: divendres, 26/abr, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat