AVÍS LEGAL

CONDICIONS LEGALS DE L'EPEL CUGAT MÈDIA
Foto: Flaticon

Qui som

1. L'Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) Cugat.cat és el mitjà públic multimèdia de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

1.1 El domicili fiscal és Plaça de la Vila, 1. 08172. Sant Cugat del Vallès. CIF: Q0802038J.

1.2 Cugat Mèdia és la marca comercial que agrupa els canals i plataformes que gestiona l'EPEL. En formen part Ràdio Sant Cugat, emissora fundada el 1982, el portal https://www.cugat.cat i les plataformes Cugat TV (Smart TV), així com els canals i plataformes que puguin sorgir en el futur.

1.3 L'EPEL funciona a través d'un contracte programa amb l'Ajuntament de Sant Cugat tal com estableix la Llei de l'Audiovisual 2005, i té un finançament mixt a través de l'aportació municipal i ingressos propis de l'explotació publicitària i audiovisual.

2 PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

2.1 Les produccions i informacions difoses són de titularitat de l'EPEL i de les marques del mitjà, també els seus autors i tenen consideració d'obres protegides de conformitat amb les disposicions del Reial decret 1/1996, del 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la llei de propietat intel·lectual, i també és aplicable als tractats internacionals d'aquest subjecte. Queda prohibida la còpia, la comunicació pública, la distribució, la comercialització o qualsevol altra activitat amb la finalitat o ús públic que es pugui realitzar amb els continguts, sense el consentiment de l'EPEL, en qualsevol platoforma digital o analògica, i xarxa social.

3 PRIVACITAT

3.1 L'EPEL no fa ús de les dades dels usuaris subscrits amb finalitats comercials o venda de productes que no siguin estrictament de caràcter informatiu o contingut del mateix mitjà de comunicació.

3.2 l'EPEL només facilitaria les dades de caràcter personal per obligat compliment de la llei per instàncies judicials i policials.

4. DRETS DEL USUARIS

4.1 Els subscriptors, tal com contempla el RGPD, poden modificar i rectificar les seves dades i condicions en qualsevol moment accedint a través del seu usuari.

4.2 Els usuaris poden donar-se de baixa del servei de newsletter i poden esborrar les seves dades de la base de dades de Cugat.cat en qualsevol moment a través del web o del correu electrònic delegatpd@cugat.cat.

4.3 Els usuaris poden fer arribar qualsevol dubte o discrepància al delegat de protecció de dades a través de l'adreça delegatpd@cugat.cat en cas que consideri que s'han vulnerat els seus drets. La incidència serà resposta en un màxim de 72 hores.

5 SERVEIS ACTUALS I EN DESENVOLUPAMENT

5.1 Newsletter. Es recopilen dades dades personals a través d'un formulari. La base de dades està digitalitzada i es pot demanar la baixa des de la mateixa newsletter o a través de la gestió del web.

5.2 Whatsapp. Es recopilen dades personals a través d'un formulari. La base de dades està digitalitzada i es pot demanar la baixa des de la mateixa apliació amb l'enviament 'BAIXA' al 673 172 075. Les dades de la base de dades poden trigar 48 hores en ser esborrades.

5.3 Assistents de veu. L'EPEL ofereix sota la marca 'Ràdio Sant Cugat - Cugat Mèdia' la possibilitat d'escoltar els seus continguts en directe o el darrer butlletí informatiu, com per exemple al servei Alexa d'Amazon. En aquests casos l'EPEL no fa servir 'cookies' de cap tipus per recaptar información sobre l'usuari, més enllà, de les pròpies dades que les plataformes puguin recollir per comprovar quins continguts tenen més consum i en quins dispositius es consumeixen.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE PRIVACITAT AQUÍ