OBRES I INCIDÈNCIES

En aquest espai trobaràs la informació sobre incidències, obres i transport

Inici: 9/feb/19 | Fi: 10/abr/19

El tram de la rotonda de l'hipòdrom entre la carretera de Rubí i el carrer de Vallespir quedarà tallat al trànsit a partir del cap de setmana del 9 i 10 de febrer. Es tracta d'una restricció que es repetirà tots els caps de setmana i que servirà per acostumar els conductors i calcular l'impacte que es derivarà la introducció del carril bici que travessarà la rotonda. Derivat del tall, no es podrà accedir a la rotonda des de la carretera de Rubí i tampoc no es podrà accedir a Vallespir des de la rotonda.

Notícia relacionada


Inici: 8/feb/19 | Fi: 20/feb/19

Pel que fa al manteniment de paviments, les actuacions que s'estan portant a terme aquests dies són: -Manteniment de voreres al carrer de Mercè Rodoreda amb un pressupost total de 200.000€ (contracte) + 100.000€ (ampliació contracte) -Manteniment de voreres al carrer Nicaragua, amb de diferents actuacions replantejades que s'executaran en les properes setmanes a la zona dels carrers de Bolívia, d'Àvila, de Costa Rica, de Colòmbia, sent aquest conjunts d'actuacions les últimes d'un pressupost total de 200.000€ (contracte) + 100.000€ (ampliació contracte) -Arranjament de les voreres del carrer Rovellat.


Inici: 8/feb/19 | Fi: 20/feb/19

Les actuacions que s'han d'iniciar en breu són: -Arranjament de les voreres del passeig de Sant Magí -Millora de la pavimentació de la plaça de Pep Ventura -Obres d'arranjament i millora dels Jardins del Vallès -Obres de reasfaltat de l'avinguda de l'Alcalde Barnils -Pla de Manteniment de ferms, que engloba la millora del ferm d'alguns vials principals de la ciutat


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat