Tornaré


  • Comparteix:

La setmana que ve marxo cap a Londres per treballar a Bloomberg TV, una televisió de notícies financeres i econòmiques que espero que em permeti aprendre molt.

Serà una experiència breu, però intensa. Estaré fora tres mesos i la veritat és que en aquests moments de nervis i emocions no sé si estic contenta o trista. Tothom diu que serà una gran experiència, però a mi em fa una mica de cosa tornar a marxar... Aquí deixo moltes coses, de fet ho deixo tot.
Però quan torni -perquè segur que a Londres no em quedo a viure- reprendré la meva rutina i amb ella seguiré a cugat.cat.

Vaig començar tot just fa cinc mesos i m'ha faltat temps per aprendre moltes coses més, però confio que tot allò que deixo a mitges ho acabaré després de Nadal.

Volia donar les gràcies de manera genèrica a la ràdio per haver-me acollit i per esperar-me al gener quan torni.

Trobaré a faltar venir aquí per les tardes, i comentar la jugada, i redactar sobre les coses que passen al meu poble -perquè per mi és un poble- i fer alguns 'boletos' -que m'encanta!- i riure amb el Fabri.

Espero veure-us aviat a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.